Gunnar Hamberg!

 

Att titta på film är något som jag tycker är riktigt, riktigt roligt! Det är ett intresse som har följt med mig genom livet och jag älskar känslan av att bli berörd av talangfullt skådespeleri, eller att svepas med i en smart och spännande handling.

Men alltför ofta när jag står och ska vilja film på bio eller ur uthyrningshyllan, upplever jag att det finns för lite info om filmens kvalitet. För självklart så står det ju bara positiv kritik på filmomslaget =). Och när jag sedan har sett klart filmen är det inte alltför sällan som jag blir besviken, för att det som stod på omslaget inte alls stämde överens med själva filmen.

Så jag tog saken i egna händer och startade den blogg som jag själv skulle vilja läsa. Jag hoppas att den kommer vara till hjälp när ni kära läsare, står där och väljer mellan titlar i videobutiken, eller på bio, eller sitter i soffan och vill ha tips om vad ni ska hyra via datorn. Och får ni inte nog av filmanalyser via de skrivna recensionerna, finns det även videopodcasts att kika på!

Jag betygsätter filmerna med hjälp av G:n. Högsta betyg en film kan få är GGGGG+, lägsta är G- och godkänt är GGG. Alla recensioner jag gör, är efter att jag har sett filmen för första gången. Detta för att ge alla filmer samma chans.
Jag är inte utbildad filmkritiker, utan en glad amatör/filmentusiast och eftersom tycke och smak varierar, så kommer säkert min åsikt att ibland skilja sig från era. Men om ni har synpunkter så skulle jag bli jätteglad om ni hörde av er! Att få nya insikter och diskutera kring filmer är ju hälften av nöjet!

Välkomna till min sida, vi ses i biosalongen!

info@info.se

Följ oss gärna på